ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ




http://www.taximinibus.gr/?l=el


KORINTHOS TAXI TOURS
Τουριστικές εκδρομές

 ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Ενοικιάσεις πούλμαν στή  Κορινθο


Τηλέφωνο: 2741089406 - Κινητό: 6944924425
Βρείτε τον προορισμό, την παρέα και την ημέρα και εμείς θα σας μεταφέρουμε όπου θέλετε με πλήρη επαγγελματισμό & συνέπεια. 



Εδώ και χρόνια μεταφέρουμε με τα πολυτελές mini bus μας επιβάτες σε σημεία σε όλη την Ελλάδα που θα μας ζητηθούν.


Ένα μικρό θαύμα του ανθρώπου και της φύσης θα αντικρίσετε στην Θεσσαλία.
 Το εντυπωσιακό φράγμα στη θέση Κακαβάκια «γέννησε» τη λίμνη Πλαστήρα, που την πλαισιώνουν με εντυπωσιακό τρόπο οι ελατοσκέπαστες κορυφές των Αγράφων. Διακοπές με ποδήλατο στη λίμνη ή γύρω από αυτήν, καγιάκ, σπορ βουνού, ιππασία και 4Χ4. Γνήσιες τοπικές γεύσεις και ντόπια κρασιά, υπέροχοι πέτρινοι ξενώνες με θέα στη λίμνη, παλιές μονές, χωριά με ιστορία. Σωστά καταλάβατε: η λίμνη Πλαστήρα δεν είναι ένας χειμερινός προορισμός. Κάθε εποχή του χρόνου, όλοι έχουν... τους λόγους τους, για να κάνουν διακοπές στη λίμνη Πλαστήρα.

Αξίζει να δείτε στη Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα: ένα τεχνητό θαύμα στη Θεσσαλία
Η ιδέα ανήκει στον γνωστό Έλληνα στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, το 1928. Χρόνια αργότερα, το φράγμα και η λίμνη έγιναν πραγματικότητα και εκείνος… ο «νονός» της (αν και δεν έζησε για να τη θαυμάσει). Το δώρο του για τις επόμενες γενιές: γαλάζια νερά, υπέροχες ακρογιαλιές, έλατα και οι πολύχρωμες φιγούρες ανθρώπων που απολαμβάνουν με κάθε τρόπο το σαγηνευτικό τοπίο της ορεινής λίμνης. Από μόνη της, ένα αξιοθέατο!

Ταξίδι στα πέριξ της λίμνης:
Ο δρόμος περιμετρικά της λίμνης χαρίζει μαγευτικές εικόνες. Σε μία διαδρομή 70 μόλις χιλιομέτρων θα απολαύσετε όλα τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Μπορείτε να τη χωρίσετε σε τμήματα και να την κάνετε σε δυο ή τρεις ημέρες. Ξεκινήστε από τα Καλύβια Πεζούλας, σχεδόν στο κέντρο της λίμνης. Από εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε και δυο από τα ομορφότερα χωριά που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας, τη Νεράιδα και τη Φυλακτή.
ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οι εκδρομές μας μπορεί να είναι μονοήμερες αλλά και περισσότερων ημερών!

Βρισκόμαστε στή Κόρινθο  και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια πληροφορία θέλετε πάνω στο ταξίδι που σχεδιάζετε.


Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε σημεία ανά περιοχή για να επισκεφθείτε κατά την διαμονή σας !