ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ




http://www.taximinibus.gr/?l=el

KORINTHOS TAXI TOURS
Τουριστικές εκδρομές

ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ενοικιάσεις πούλμαν στή Κόρινθο 


Τηλέφωνο: 2741089406 - Κινητό: 6944924425

Βρείτε τον προορισμό, την παρέα και την ημέρα και εμείς θα σας μεταφέρουμε όπου θέλετε με πλήρη επαγγελματισμό & συνέπεια. Εδώ και χρόνια μεταφέρουμε με τα πολυτελές mini bus μας επιβάτες σε σημεία σε όλη την Ελλάδα που θα μας ζητηθούν.



Κρήτη. Ιεράπετρα.
 Απέραντες παραλίες, βαπτισμένες στο χρυσό της άμμου. Με τον ζεστό άνεμο του Λιβυκού να τις χαϊδεύει. Οι  ήπιοι ρυθμοί του νότου... Εκεί που διακοπές διαρκούν όλο το χρόνο. Εκεί που η ζωή είναι χαρά. Η προκυμαία με τις ψαροταβέρνες, τα καφέ, τα μπαρ. Η παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια, τα λουλούδια που ευωδιάζουν στις αυλές. Κάθε βράδυ μια μικρή γιορτή. Και εσείς απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

Αξίζει να δείτε στην Ιεράπετρα

Η «πολιορκία» της άμμου και της θάλασσας
Η Ιεράπετρα κυριολεκτικά πολιορκείται από υπέροχες ατέρμονες παραλίες. Η εσωτερική σας μπαταρία φορτίζει. Απολαμβάνετε τον ήλιο, ξαπλωμένοι στη χρυσή αμμουδιά. Η θάλασσα μπροστά σας αστράφτει. Όπου και αν κοιτάξει το μάτι, θα δει το ίδιο εξωτικό σκηνικό.

 Ο Μακρύς γιαλός, 30 χλμ. ανατολικά, είναι μία μεγάλη αμμώδης παραλία πλήρως οργανωμένη με θαλάσσια σπορ, ταβέρνες, μαγαζιά, μικρά ξενοδοχεία, ενώ στο  χωριό θα γνωρίσετε τους φιλόξενους κατοίκους. Αξίζει, όμως,  να ανακαλύψετε και πολλές άλλες μικρότερες παραλίες που θα βρείτε στον δρόμο σας!

Στη μικρή Χρυσή του Λιβυκού
Ο απόλυτος παράδεισος! Η Χρυσή είναι ένα σχεδόν επίπεδο νησί που από μακριά μοιάζει με μια λεπτή λωρίδα γης που προεξέχει από τη θάλασσα. Η θάλασσα γύρω της είναι πολύ ρηχή με εντυπωσιακό τιρκουάζ χρώμα. Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού καλύπτεται από  ροζ σαν πούδρα άμμο,  ενώ το υπέροχο σκηνικό συμπληρώνει το άρωμα από τους κέδρους.